Στα πλαίσια του μαθήματος εργαστήρια δεξιοτήτων, με θέμα : «Η διατροφή μας», λειτουργούν στο σχολείο μας δύο θερμοκήπια.
Τα φροντίζουν οι μαθητές /τριες των τμημάτων Α1-Α2 -Γ και Ε2 με τους δασκάλους τους και καλλιεργούνται σ’ αυτά διάφορα φυτά: μαρούλια, ρόκα, παντζάρια, λάχανα, άνηθος, μαϊντανός κ.α. στη λογική της ανάπτυξης δεξιοτήτων οικιακής οικονομίας και αειφόρου ανάπτυξης.
Την Τσικνοπέμπτη εκτός από τα ψητά μας, οι μικροί μαθητές μας, γεύτηκαν για πρώτη φορά και την παραγωγή τους. Τα ψητά τους συνοδεύτηκαν με μαρουλοσαλάτα, κρεμμυδάκια και ρόκα.